ATV

ATV Linhai, ATV Polaris, ATV Arctic Cat, ATV Access Motor, ATV TGB. ATV-uri de vanzare. ATV de vanzare.

ATV 

Subcategorii

 • ATV Arctic Cat

  ATV Arctic Cat

 • ATV Access Motor

  ATV Access Motor

 • ATV Polaris

  ATV Polaris este un ATV de vanzare oferit de Arctic Land, dealer autorizat ATV Polaris cu sediul in Ramnicu Valcea. Va oferim cele mai noi ATV Polaris.

 • ATV Linhai

  ATV Linhai este un ATV de vanzare oferit de Arctic Land, dealer autorizat ATV Linhai cu sediul in Ramnicu Valcea. Va oferim cele mai noi ATV Linhai. DragonFly 500S 4x4

  ATV Linhai Dragonfly 300 4x4 S inseamna fiabilitate si manevrabilitate. Daca vreti sa va convingeti, urcati in saua lui! Un vehicul off-road sport utilitar robust creat pentru a face fata oricarui tip de activitate.

  La munte, in mediul rural sau pe circuite special amenajate, pe langa cabana, ferma sau la competitii off-road, ATV Linhai 400 Dragonfly S 4x4 se remarca prin performanta, manevrabilitate si adaptabilitate.

  ATV Linhai Dragonfly 500 S 4x4 este un ATV performant proiectat pentru sarcini utilitare si recreationale in medii offroad. Modelul are un design atractiv si dotari complete care garanteaza o experienta de pilotare optima pe orice tip de teren.

  ATV Linhai M550 EFI este un ATV compact si robust, bine echipat pentru offroad. Modelul se remarca printr-un motor EFI cu 1 cilindru, in 4 timpi, de 493cc, care dezvolta 32CP, o capacitate de incarcare de 150kg si de tractare de 200kg si, nu in ultimul rand, prin suspensiile optimizate off road, care asigura manevrabilitate de top pe orice tip de teren, independente, MacPherson fata si cu brat dublu spate.

 • ATV TGB

  ATV TGB

©2016 Arcticland.ro | Toate drepturile rezervate autorului.
Site realizat de Active Design.